Greenscreen fotostudio voor kinderen: interactie, humor en een cadeautje in één!

Naast onze populaire photo booth is er ook de optie voor een greenscreen fotostudio voor kinderen. In deze compacte foto-activatie kunnen we door middel van een groen doek vele vershillende achtergronden op een foto printen! 

De kinderen worden door de entertainer ontvangen. Er wordt beroep gedaan op de fantasie van de kinderen want er staat een grote verkleedkoffer vol met bijpassende props en accessoires! Ook alle papa’s en mama’s, broertjes en zusjes worden door de kinderen feestelijk aangekleed. De kinderen mogen de greenscreen fotostudio betreden. Daar worden de kinderen op allerlei leuke manieren ongedwongen op de foto gezet. We plaatsen er een ludieke achtergrond achter op de foto en printen maar! Er kunnen per opdracht meerdere achtergronden worden gebruikt. De 10×15 foto’s worden Onbeperkt afgedrukt! De foto’s worden digitaal opgeslagen; een ideale marketingtool! Op locaties buiten zal de greenscreen studio voor kinderen in een compact tentje worden uitgevoerd, binnen is een ruimte van 3×3 meter voldoende om dit entertainmentconcept uit te voeren.

Onbeperkt printen = veel herinneringen mee naar huis

Voor groot, klein, ouders, grootouders: Altijd een succes!

Achtergronden geheel naar wens ontworpen

Aanvraag

6 + 7 =

Boekingsinformatie greenscreen fotostudio voor kinderen

Bruiloft/ Familieweekend/ particulier:

De greenscreen fotostudio voor kinderen is voor kleine gezelschappen tot 100 gasten te boeken vanaf €495,- voor 3 uur aanééngesloten. Dit kan worden verlengd of uitgebreid. Eén vaste locatie met stroom van 3×3 is voldoende. 

Evenementen, braderieën, winkelcentra: 

De greenscreen fotostudio voor kinderen is voor openbare evenementen te boeken vanaf €695,- voor 4 uur (basic). Het toevoegen van een thema (zoals Sinterklaas, kerst, winter, moederdag, vaderdag, pasen etc.) kan voor €55,-. Bij grote drukte (+250 bezoekers) verzorgen wij deze act met een tweede entertainer voor €225,-.  Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met diverse entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd

Bekijk ook de photo booth voor kinderen die wij al in een fanatiek thema sausje hebben gegoten:
Kids Photo booth kerst
Kids Photo booth Sinterklaas
Photobooth voor kinderen basic
Een perfecte aanvulling op dit concept is de Toffe tante grimeer studio!

Prijzen zijn ter indicatie en exclusief btw, reis- en parkeerkosten. Bij meerdere acts of aanpassingen maken wij een gepersonaliseerde offerte. 

Rider greenscreen fotostudio voor kinderen: 

Deze fotoactivatie heeft een ruimte nodig van minimaal 3×3 meter. Dit is exclusief publiek/kinderen.
Bij buitengebruik is het essentieel dat de zon niet op het groene doek kan schijnen. Met het bepalen van de locatie dient hier strikt rekening mee worden gehouden. 
Deze act draait continue door voor het geboekte tijdsbestek en is geheel op inloop. Bij grote drukte verzorgen wij 2 entertainers om de doorloopsnelheid en persoonlijke interactie lekker hoog te houden.
Een stroompunt is nodig in de omgeving van 5 meter.
Opbouwtijd is +/- 45 minuten, afbouwtijd +/- 20 minuten. Wij zijn ongeveer 60 minuten voor aanvang aanwezig. 
Een kleedkamer /backstage is fijn als er meerdere acts worden geboekt of als er pauze momenten worden ingelast. 
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden. Wij zullen de gemaakte content direct delen met de opdrachtgever. Deze is verantwoordelijk voor de privacy hiervan. 
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. 
Onze entertainers zijn erg gastvrij en zouden graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt.