Sinterklaas photobooth: altijd showtime met een cadeautje!

Super populair is de Sinterklaas photobooth. Kent u nog het pasfotohokje op het station en het ‘winkeltje’ van Henny Huisman? Dit entertainmentconcept is een moderne frisse mix daarvan compleet in een sinterklaas-sausje gegoten!

Sinterklaas photobooth continue op inloop:

Een perfecte act voor winkelcentrum, activiteiten middag of evenement: De kinderen worden door de entertainer ontvangen. Er wordt beroep gedaan op de fantasie van de kinderen want er staat een grote verkleedkoffer vol met sint en piet props en accessoires! Ook alle papa’s en mama’s, broertjes en zusjes worden door de kinderen feestelijk aangekleed. De kinderen mogen de compacte fotostudio betreden. Daar worden de kinderen op allerlei leuke manieren op de foto zet: Dit kan de gekke-bekken-parade zijn of show-pose op de foto! De kinderen kunnen de foto direct zien op het scherm! Is deze niet gek genoeg? Dan maken we er nog één maar dan nog maffer. De kinderen zullen niet op kunnen houden met foto’s maken. De foto’s worden voorzien van logo/huisstijl/tekst en meteen afgedrukt (Onbeperkt)! De foto’s worden digitaal opgeslagen; een ideale marketingtool! Op locaties buiten zal de photo booth voor kinderen in een compact tentje worden uitgevoerd, binnen is een ruimte van 3×3 meter voldoende om dit entertainmentconcept uit te voeren.
Natuurlijk is een meet-and-greet met Sinterklaas zelf een perfecte aanvulling op dit concept. 

Sinterklaas Photobooth is ook te boeken als voorprogramma kindershow!
Meer informatie: Showtime sinterklaas-show met photobooth!

Geheel in sinterklaas thema met persoonlijke toevoeging

Voor groot, klein, ouders, grootouders: Altijd een succes!

Onbeperkt printen = veel herinneringen mee naar huis

Aanvraag

2 + 11 =

Boekingsinformatie Sinterklaas photobooth

Buurtvereniging, particulier:

De Sinterklaas photobooth is voor kleine gezelschappen tot 100 gasten te boeken vanaf €495,- voor 3 uur aanééngesloten. Dit kan worden verlengd of uitgebreid. Eén vaste locatie met stroom van 3×3 is voldoende. 

Evenementen, braderieën, winkelcentra: 

De Sinterklaas photo booth is voor openbare evenementen te boeken vanaf €550,- voor 4 uur. Bij grote drukte (+250 bezoekers) verzorgen wij deze act met een tweede entertainer voor €225,-.  Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met diverse entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd

Bekijk ook de Greenscreen fotostudio
Deze act is een perfecte combinatie met de Toffe Tante grimeerstudio! 

Prijzen zijn ter indicatie en exclusief btw, reis- en parkeerkosten. Bij meerdere acts of aanpassingen maken wij een gepersonaliseerde offerte. 

Rider Sinterklaas photobooth

Deze fotoactivatie heeft een ruimte nodig van minimaal 3×3 meter. Dit is exclusief publiek/kinderen.
Deze act draait continue door voor het geboekte tijdsbestek en is geheel op inloop. Bij grote drukte verzorgen wij 2 entertainers om de doorloopsnelheid en persoonlijke interactie lekker hoog te houden.
Een stroompunt is nodig in de omgeving van 5 meter. .
Opbouwtijd is +/- 45 minuten, afbouwtijd +/- 20 minuten. Wij zijn ongeveer 60 minuten voor aanvang aanwezig. 
Buiten nemen wij een tent mee of deze kan de organisatie verzorgen. 
Een kleedkamer /backstage is fijn als er meerdere acts worden geboekt of als er pauze momenten worden ingelast. 
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden. Wij zullen de gemaakte content direct delen met de opdrachtgever. Deze is verantwoordelijk voor de privacy hiervan. 
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. 
Onze entertainers zijn erg gastvrij en zouden graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt.