Kids kerst photobooth: Een feestelijk sausje en veel foto-cadeautjes!

Super populair is de Kids kerst photobooth. Kent u nog het pasfotohokje op het station en het ‘winkeltje’ van Henny Huisman? Dit entertainmentconcept is een moderne frisse mix daarvan compleet in een kerst-sausje gegoten!

Kids kerst photobooth continue plezier voor iedereen:

Een perfecte act voor winkelcentrum, bedrijfsfeest of evenement: De kinderen worden door de entertainer ontvangen. Er wordt beroep gedaan op de fantasie van de kinderen want er staat een grote verkleedkoffer vol met kerst en winter accessoires! Ook alle papa’s en mama’s, broertjes en zusjes worden door de kinderen feestelijk aangekleed. De kinderen mogen de compacte fotostudio betreden. Daar worden de kinderen op allerlei leuke manieren op de foto zet: Dit kan de gekke-bekken-parade zijn of show-pose op de foto! De kinderen kunnen de foto direct zien op het scherm! Is deze niet gek genoeg? Dan maken we er nog één maar dan nog maffer. De kinderen zullen niet op kunnen houden met foto’s maken. De foto’s worden voorzien van logo/huisstijl/tekst/kerstprint en meteen afgedrukt (Onbeperkt)! De foto’s worden digitaal opgeslagen; een ideale marketingtool! Op locaties buiten zal de kids kerst photobooth voor in een compact tentje worden uitgevoerd, binnen is een ruimte van 3×3 meter voldoende om dit entertainmentconcept uit te voeren.
Natuurlijk is een meet-and-greet met de kerstman of kerstelf zelf een perfecte aanvulling op dit concept. 

Geheel in kerst thema met uniek artwork op de foto

Onbeperkt printen = veel herinneringen mee naar huis

Voor groot, klein, ouders, grootouders: Altijd een succes!

Aanvraag

5 + 5 =

Boekingsinformatie Kids kerst photobooth

Evenementen, braderieën, winkelcentra: 

De Kids kerst photobooth is voor openbare evenementen te boeken vanaf €675,- voor 4 uur. Bij grote drukte (+250 bezoekers) verzorgen wij deze act met een tweede entertainer voor €225,-.  Ook een winterdecor of speciale stoel voor de kerstman is toe te voegen.
Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met diverse entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd

Bekijk ook de Greenscreen fotostudio
Deze act is een perfecte combinatie met de Toffe Tante grimeerstudio! 

Prijzen zijn ter indicatie en exclusief btw, reis- en parkeerkosten. Bij meerdere acts of aanpassingen maken wij een gepersonaliseerde offerte. 

Rider Kids kerst photobooth

Deze fotoactivatie heeft een ruimte nodig van minimaal 3×3 meter. Dit is exclusief publiek/kinderen.
Deze act draait continue door voor het geboekte tijdsbestek en is geheel op inloop. Bij grote drukte verzorgen wij 2 entertainers om de doorloopsnelheid en persoonlijke interactie lekker hoog te houden.
Een stroompunt is nodig in de omgeving van 5 meter. .
Opbouwtijd is +/- 45 minuten, afbouwtijd +/- 20 minuten. Wij zijn ongeveer 60 minuten voor aanvang aanwezig. 
Buiten nemen wij een tent mee of deze kan de organisatie verzorgen. 
Een kleedkamer /backstage is fijn als er meerdere acts worden geboekt of als er pauze momenten worden ingelast. 
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden. Wij zullen de gemaakte content direct delen met de opdrachtgever. Deze is verantwoordelijk voor de privacy hiervan. 
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. 
Onze entertainers zijn erg gastvrij en zouden graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt.