Organisatie kids events

U wilt uw kinder-evenement in goed georganiseerd hebben? De organisatoren van evenementenorganisatie Kidzfun verzorgen alles tot in de puntjes! Alles wordt tot in de puntjes geregeld én u heeft één aanspreekpunt voor de organisatie van het gehele evenement. Wij nemen u werk uit handen door uw wensen te combineren met onze ervaring. Makkelijk en vakkundig georganiseerd met als resultaat een geweldig succes!

Zakelijke mogelijkheden:

Speciaal voor onze zakelijke partners creëren wij concepten die perfect passen bij het bedrijf. Onze creativiteit combineren wij met het bedrijfsprofiel om een mooi totaalplaatje te krijgen. Wij adviseren u over het kindervermaak, kinderopvang en ballondecoraties en passen dit geheel aan uw bedrijf! De evenementenorganisatie kunnen wij dus geheel van u overnemen.

Een paar voorbeelden die we op uw bedrijf af kunnen stemmen zijn:

  • Promotie in combinatie met entertainmentacts
    (Bijvoorbeeld: op flyers/advertentie van aankondiging komen foto’s van het entertainment in uw bedrijf.
  • Bedrukte ballonnen met bedrijfslogo voor ballonnenwedstrijd.
  • Een entertainmentact ontwikkelen voor een speciale gelegenheid (bijvoorbeeld opening, speciale aandacht vragen)
  • Een ballonfiguren maken van uw logo/character/entertainmentfiguren

 

Open dag bedrijven

Op een bedrijfsopendag komen vaak veel kinderen een kijkje nemen op het werk van papa of mama. Ook zakenrelaties die in het weekend hun gezin meenemen krijgen voldoende tijd om rond te kijken omdat de kinderen bij ons in goede handen zijn. Vaak combineren wij attractie, entertainment en creatief met elkaar om voor iedereen wat leuks te bieden. Afhankelijk van het aantal kinderen, budget en de thematisering komen wij met een passend voorstel. Graag horen wij wat u het belangrijkste vind! 

Merk-promotie

Marketing gericht op kinderen zie je heel veel voorkomen. Merken verbinden graag met kinderen. Of je nu een sproduct speciaal voor kinderen hebt of niet. Merkbeleving toepassen voor kinderen past perfect in een goede strategie. Onze imagineering afdeling brainstormt graag met u mee om een concept perfect vorm te geven. Opdrachtgevers die u voor gingen zijn: Landal Greenparks, La vaiche qui rit, Thomas de trein dagen, Red rag, The voice kids en Herbalife. 

Festivals & events

Op (theater)festivals of op openbare evenementen voelen wij ons als een vis in het water. Van rondlopende ballonnenberen tot een markante touwtrekkraam. Elke editie zorgen wij voor een verrassende act of een theatrale show in ons knusse tentje of podium. Wij combineren onze creativiteit met uw wensen en budget zodat de kinderen altijd een orgineel en social media-waardige act beleven. 

Sinterklaas & kerst

Tijdens de feestdagen zijn wij enorm druk om alle locaties te voorzien van toffe sinterklaas-programma’s bij vele bedrijven of wij zorgen voor de kinderen tijdens een bedrijfsfeest. Ook in winkelcentra, kerstmarkten of winter wonderland evenementen verzorgen wij enttertainment geheel in sfeer en thema. Alle acts die wij plaatsen zijn allemaal tof voor gasten om op social media te delen. Dat zorgt voor online traffic door een ofline evenement. 

Winkelcentrum promotie

Een winkelcentrum trekt graag de aandacht om feestelijk en sfeervol te zijn. Waar activiteiten zijn daar wordt door de ondernemers omzet gemaakt. Wij zorgen ervoor dat het winkelvcentrum een goed kindvriendelijk image krijgt, ondersteunen verkoop bevorderende acties, zorgen voor content op social media en laten vooral bezoekers langer blijven in het winkelcentrum. Binnen een thema passen wij de acts aan of wij toveren een rondlopende of vaste act uit onze hoge hoed! 

Bruiloft & jubileum

Er zijn een aantal kinds-concepten ontwikkeld die perfect passen op een bruiloft, jubileumfeest of viering. Ferry Feest heeft zelfs zijn eigen after-yes-concept om kinderen tijdens de receptie perfect bezig te houden. Ook ‘op inloop’ organiseren wij entertainment en activiteiten om kinderen goed te betrekken bij deze mooie en speciale dag. Elk bruidspaar of jubilaris heeft specifieke wensen. Dit vertalen wij naar een mooi kant-en-klaar programma helemaal op deze dag toegespitst!