Toffe tantes grimeer- tattoo & schminkstudio: 
Ware kunstwerkjes op snoetjes van hoog niveau!

!

In de Toffe tante grimeer- tattoo & schminkstudio worden de gezichten van alle kinderen omgetoverd tot allerlei sprookjesachtige figuren. Onze Toffe Tantes maken gebruik van huidvriendelijke Superstar en Grimas grime en glitters om de mooiste creaties neer te zetten.
Onze grimeuses hebben meerdere opleidingen genoten en maken gebruik van verschillende technieken om de creaties tot ware kunstwerkjes om te toveren! De Toffe Tantes zijn te boeken met 2, 3 of zelfs 4 grimeuses. 

Nieuw zijn de glitter-tattoo’s en de airbrush tattoo’s! Helemaal hip en trendy op dit moment en zorgen voor een hoge doorloopsnelheid. Ook oudere kinderen vinden dit stoer en er zijn vele ontwerpen uit te kiezen. 

Ware kunstwerken van grime & make up artiesten

Flexibel inzetbaar met een WOW effect

De creaties wil je zeker op social media plaatsen als ouder!

Boekingsinformatie Toffe tante grimeer- tattoo & schminkstudio

Evenementen, braderieën, winkelcentra: 

Wij voorzien alleen in professionele grimeuses. Wij verzorgen daarom alleen boekingen voor evenementen en zakelijke opdrachten.
De Toffe tantes zijn voor openbare evenementen te boeken vanaf €115,- voor 120 minuten per grimeuse. Extra uren zijn €55,- per uur. Dit is inclusief alle materialen die nodig zijn. Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met meerdere ballonnen kunstenaars of entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd

Prijzen zijn ter indicatie en exclusief btw, reis- en parkeerkosten. Bij meerdere acts of aanpassingen maken wij een gepersonaliseerde offerte. 

Rider Toffe tante grimeer- tattoo & schminkstudio: 

Wij hebben een ruimte nodig van minimaal 2×2 meter. Dit is exclusief publiek/kinderen. Houd in totaal rekening met 3×4 meter. Binnen zonder veel lawaai of buiten onder een overkapping is perfect.
Indien het mogelijk is kan een tafel worden geplaatst, anders nemen wij deze zelf mee.
Stroom is niet nodig.
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden.
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. 
Onze entertainers zijn erg gastvrij en zou graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt. 

Aanvraag

6 + 10 =