Tim & Timo’s goochelaar avontuur: Magie en onhandigheid voor jong en oud! 

!

Tim en Timo’s Goochelaar avontuur

Onze huis-goochelaar Tim zorgt voor doorlopend entertainment met een magische twist. Speciaal gericht op de kinderen zorgt hij voor losse entertainment-acts waarbij kinderen op elk moment kunnen inspringen. Het is geen show met geluid maar interactief entertainment dat mobiel verplaatsbaar is of op één plaats. Aan tafel, op de beursvloer, op straat of verplaatsbaar op uw evenement? Geen probleem!

Timo denkt dat hij een grootse goochelaar is, nee zelfs illusionist! Hij zal erg een voor zorgen dat de grootste magische trucs…..in het water vallen… de kinderen helpen Timo vaak een handje waardoor de truc toch ineens werkt! 

Interactie met de kinderen en de hulp van de kinderen is natuurlijk hoognodig om deze magische trucs te laten zien. Van toverzout vasthouden tot onthullingen doen, de kinderen worden door de Tim en Timo’s goochelaar avontuur betrokken bij de act en verbazen zich wat ze kunnen toveren. De combinatie van deze 2 entertainers zorgt ervoor dat de jongere kinderen aandacht hebben voor de klunzigheid van Timo en de oudere kinderen verbazen zich over de échte trucs van goochelaar Tim. 

Aantrekkelijk voor jonge en oudere kids

Combinatie van entertainment, trucs en illusies

Flexibel inzetbaar met een WOW effect

!

Bekijk ook de goochelshow van Tim & Timo!

De goochelvrienden Tim & Timo verzorgen ook interactieve kindershows met geluid en eventueel decor. Meerdere shows op één dag doorlopend of in een podiumprogramma opgenomen; wij voorzien de ludieke magische twist. 

De goochelzolder
De betoverende stoel van Sinterklaas

Ferry Feest is een Goochelkluns met een ander sausje! 

Deze feestelijke ballonnenclown en goochelkluns is meer een clown! Onhandig, een beetje dom en vooral grappig. Een entertainer die inspeelt op de beleving van de kinderen. Tijdens deze act staat entertainment centraal, geen hoogstaande trucs maar vooral plezier en doorgestoken kaart. Bekijk Clown Bob of Ferry Feest!

Boekingsinformatie Tim & Timo’s goochelaar avontuur

 

Bruiloft/ Familieweekend/ particulier:

Onze magische entertainer Tim is voor kleine gezelschappen tot 100 gasten te boeken vanaf €375,- voor 60 minuten (één entertainer).  Deze tijd kan worden verlengd in blokken van 30 minuten. Met Tim & Timo’s goochelaar avontuur samen wordt deze act uitgevoerd vanaf €650,- voor 60 minuten. Dit is zonder geluidsinstallatie. Rondlopend of op één vaste locatie.

Evenementen, braderieën, winkelcentra: 

Tim’s goochelaar avontuur is voor openbare evenementen te boeken vanaf €695,- per dagdeel (één entertainer). Dit is inclusief alle materialen die nodig zijn. Rondlopend of op één vaste locatie. Tim & Timo’s goochelaar avontuur samen wordt deze act uitgevoerd vanaf €895,-. Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met meerdere entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd
Prijzen zijn ter indicatie en exclusief btw, reis- en parkeerkosten. Bij meerdere acts of aanpassingen maken wij een gepersonaliseerde offerte. 

Rider Tim & Timo’s goochelaar avontuur: 

Wij hebben een speelruimte nodig van minimaal 3×4 meter indien wij een vaste standplaats krijgen. Dit is exclusief publiek/kinderen. Binnen zonder veel lawaai of buiten onder een overkapping is perfect. Indien het mogelijk is kan een tafel worden geplaatst, anders nemen wij deze zelf mee. 
Opbouwtijd is +/- 15 minuten, afbouwtijd +/- 5 minuten. Wij zijn ongeveer 30 minuten voor aanvang aanwezig. 
Rondlopend zoeken wij onze eigen speellocaties. 
Stroom is niet nodig. 
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden.
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. 
Onze entertainers zijn erg gastvrij en zou graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt. 

Aanvraag

5 + 6 =