Clown Bob & Belle: Complete vrolijke chaos 🙂

Clown Bob en Belle verzorgen interactief kinderentertainment op uw open dag, bruiloft, jubileum en evenement. De Clowns Bob en Belle zijn onhandig, ondeugend maar ook een beetje gek. Clown Bob & Belle zijn twee échte clowns. Ze verplaatsen zich in de belevingswereld van de kinderen en reageren daar ook op! Ze ontdekken, verbazen, lachen en zijn ondeugend naar elkaar. Clown Belle is een lief en sympathiek en heel nieuwsgierig. Clown Bob is enthousiast en vrolijk maar vaak wel erg bij-de-hand en een beetje dom. Deze personages zorgen samen voor veel afwisseling en een herkenbaar persoon voor elk kind maar zijn ook afzonderlijk te boeken. 

De kinderen worden interactief betrokken bij alle entertainment-acts. De Clowns Bob en Belle trekken de aandacht en zijn flexibel inzetbaar op verschillende locaties en evenementen. Een aantal acts hebben hun kracht bewezen en komen vaak van pas. Altijd wordt de act op uw locatie, omgeving en doel van de act aangepast. Deze act kan voor kinderen van 3- 10 jaar.

Enkele acts die vaak worden ingezet zijn:

De mobiele entertainmentkoffer
In de verschillende koffers zitten allerlei leuke acts om mee te spelen. Van draaiende bordjes tot een fop-blikje. Wat de kinderen willen doen, dat gaan we doen! Geheel flexibel, interactief en voor veel verschillende leeftijden.

Het avonturen- en opdrachtenrad
Het avonturenrad staat vol leuke opdrachten. De kinderen draaien aan het rad en de clowns proberen de opdrachten te vervullen. Lukt dit of zullen de kinderen een handje moeten helpen?

De ballonnenklunzen
De kinderen helpen de clowns mee om de koffer open te maken. Hierin zitten ballonnen! Deze gaan ze opblazen, maar enige hulp van de kinderen is vereist!

Eten en drinken met Bob & Belle
De clowns houden erg van eten! Maar ze moeten wel opletten! Want als ze te veel frietjes eten gaan ze blaffen. Hoe komen ze van deze blaf af als ze toch meer frietjes op hebben?

Pimmetje de handpop
Deze lieve handpop is erg geliefd bij jonge kinderen. Pimmetje is lief en helpt de kinderen altijd mee, of helpen de kinderen pimmetje mee.

Entree act
Een vrolijk ontvangst is een geweldige binnenkomer voor volwassenen en kinderen. Clown Bob en Belle zorgen ervoor dat iedereen op een ludieke manier ontvangen wordt. Ook zorgen ze ervoor dat de kleding netjes zit en dat ze eventjes een praatje maken of de kinderen op een bijzondere manier begroeten.

Bruiloft cadeau act
Een geweldige act op bruiloften. De clowns belanden per toeval op een bruiloft. Maar ze hebben geen cadeau! Wat nu! En het feliciteren, hoe gaat dat. Samen met de kinderen oefenen ze het feliciteren en zorgen ze voor een cadeau wat natuurlijk persoonlijk aan het bruidspaar wordt aangeboden. We hopen dat alles goed verloopt, maar dan zullen de kinderen wel moeten helpen.

Twee personages zodat kinderen zichzelf altijd herkennen

Flexibel inzetbaar en opvallend

Theatraal, opvallend en op elke situatie aangepast

Animatie acts op maat
Voor vele activiteiten worden er entertainmentacts op maat ontwikkeld. Zo combineren wij het doel van het entertainment met onze creativiteit en zorgen voor een concept op maat binnen uw budget. Soms zijn kleine aanpassingen in acts voldoende, of wij ontwikkelen een concept geheel op uw wensen.
Voorbeelden:
– Warming-up + entertainment tijdens de Kempen Kidsrun (de clowns liepen mee tijdens het evenement)
– De klunzige clowns-monteurs tijdens de open dag van een elektrotechnisch bedrijf
– Kerst brunch programma “De verdwenen piek”
– Vrolijk ontvangst én namen-act tijdens ‘het leukste kinderfeest van de Kempen’

Boekingsinformatie Clown Bob & Belle

 

Bruiloft/ Familieweekend/ particulier:

Clown Bob óf Belle is voor kleine gezelschappen tot 100 gasten te boeken vanaf €225,- voor 60 minuten per entertainer. Dit kan worden verlengd met een extra onderdeel van 30 minuten Goocheltrucs, suikerspinnen maken of simpele ballonfiguren voor €45,- . Samen komt dit duo voor €450,- voor 60 minuten. Dit is zonder geluidsinstallatie. Rondlopend of op één vaste locatie.

Evenementen, braderieën, winkelcentra: 

Clown Bob óf Belle is voor openbare evenementen te boeken vanaf €350,- voor 120 minuten. Extra uren zijn €95,- per uur. Samen zijn ze te boeken vanaf €650,- voor 120 minuten. Dit is zonder geluidsinstallatie. Rondlopend of op één vaste locatie. Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met diverse entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd

Show: Natuurlijk hebben Clown Bob & Belle hun eigen complete kindershow met geluid: Het feestcertificaat! 
Tijdens de sinterklaasperiode hebben wij diverse voorprogramma-shows: LINK

Prijzen zijn ter indicatie en exclusief btw, reis- en parkeerkosten. Bij meerdere acts of aanpassingen maken wij een gepersonaliseerde offerte. 

Rider Clown Bob & Belle: 

De clowns hebben we een speelruimte nodig van minimaal 2×2 meter. Dit is exclusief publiek/kinderen. Houd in totaal rekening met 3×4 meter. Binnen zonder veel lawaai of buiten onder een overkapping is perfect.
Indien het mogelijk is kan een tafel worden geplaatst, anders nemen wij deze zelf mee. Stroom is nodig indien de suikerspinmachine of geluidsinstallatie wordt bijgeboekt.
Een kleedkamer met spiegel is fijn als er meerdere sets worden gespeeld of wij langer dan 90 minuten aanwezig zijn.
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden.
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. 
Ferry Feest is erg gastvrij en zou graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt. 

Aanvraag

11 + 8 =