Ferry Feest: De minister van feestelijke zaken! 

De minister van feestelijke zaken, Ferry Feest, is een bijzonder net geklede meneer. Hij heeft vernomen dat er een feest plaats vind en wil eerst even controleren of het feestgehalte wel hoog genoeg is om in aanmerking te komen voor het ‘feestcertificaat’. de Kindershow minister van feestelijke zaken is gebaseerd op improvisatie en interactie met de kinderen.
Een energiek (voor)programma perfect voor festivals, kindermiddagen, kindershows, voorstellingen en in de theaters! Kindershow minister van feestelijke zaken kan ook ingebouwd worden in een andere kindershow of gethematiseerd worden op een jubileum, verjaardag of sinterklaasprogramma. Deze show zorgt voor een knallend begin van uw programma.

Een interactieve combinatie van clown en goochelaar in één!

Voor jonge kinderen leuk door onhandige grapjes & voor oudere kinderen door ludieke trucs

Flexibel inzetbaar en opvallend

Boekingsinformatie

 

Bruiloft/ Familieweekend/ particulier:

De minister van feestelijke zaken, Ferry Feest is voor kleine gezelschappen tot 100 gasten te boeken vanaf €225,- voor 60 minuten. Dit kan worden verlengd met een extra onderdeel van 30 minuten Goocheltrucs, suikerspinnen maken of simpele ballonfiguren voor €45,- . 
Dit is zonder geluidsinstallatie. Rondlopend of op één vaste locatie.

Evenementen, braderieën, winkelcentra: 

De minister van feestelijke zaken, Ferry Feest is voor openbare evenementen te boeken vanaf €450,- voor 180 minuten. Extra uren zijn €95,- per uur. Dit is zonder geluidsinstallatie. Rondlopend of op één vaste locatie. Elke 15-20 minuten zal een andere act worden opgevoerd zodat kinderen op elk moment kunnen instappen of vertrekken. Samen met zijn hulpje Carlo Confetti komt het duo voor €650,- .Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met diverse entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd

Show: Natuurlijk heeft Ferry Feest ook zijn eigen complete kindershow met geluid: Het feestcertificaat! 
Tijdens de sinterklaasperiode hebben wij diverse voorprogramma-shows: LINK

Prijzen zijn ter indicatie en exclusief btw, reis- en parkeerkosten. Bij meerdere acts of aanpassingen maken wij een gepersonaliseerde offerte. 

Rider Ferry Feest: 

Ferry feest heeft een speelruimte nodig van minimaal 2×2 meter. Dit is exclusief publiek/kinderen. Houd in totaal rekening met 3×4 meter. Binnen zonder veel lawaai of buiten onder een overkapping is perfect.
Indien het mogelijk is kan een tafel worden geplaatst, anders nemen wij deze zelf mee. Stroom is nodig indien de suikerspinmachine of geluidsinstallatie wordt bijgeboekt.
Wij komen kant-en-klaar aan op locatie, opbouwen en afbouwen is 5 minuten. We zijn ongeveer 10 minuten voor aanvang aanwezig.
Een kleedkamer met spiegel is fijn als er meerdere sets worden gespeeld of wij langer dan 90 minuten aanwezig zijn.
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden.
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. 
Ferry Feest is erg gastvrij en zou graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt. 

Aanvraag

1 + 7 =