De ballonnen kunstenaars: Ware kunst van ballonnen als cadeautje! 

!

Ballonnen kunstenaars: Entertainers die een kunstwerk van ballonnen als cadeautje mee geven! Een ballonnen kunstenaar met creatieve en persoonlijke ballonfiguren boven het standaard niveau. Geen simpele ballonnenclown die 10 figuren kan: Nee! Echte bijzondere creaties met een wow effect! Daar leggen we graag de nadruk op, daarom komt een ballonnen kunstenaar zonder rode neus. 

Onze ballonnenkunstenaressen maken het ongelooflijke waar! In een handomdraai worden 1001 verschillende ballonfiguren gemaakt naar wens van de kinderen (of de ouders natuurlijk)! Onze creativiteit kent op ballonnengebied geen grenzen. Om onze ballonnenkunst beter tot uiting te laten komen zijn wij niet verkleed als ballonnenclown, wij zijn kunstenaars met ballonnen. Wij maken gebruik van professionele ballonnen van Qualatex en krijgen regelmatig trainingen van internationaal bekende ballonartiesten via United Twisters.

Natuurlijk gaat niet alle aandacht naar de ballonnen, maar zeker ook naar de kinderen. De interactie met de kinderen door de gesprekken over lievelingskleuren, het meehelpen van ballonnen oppompen of het bijhouden van de ballonnen zorgt voor de betrokkenheid van de kinderen bij de entertainment-act. Soms kleden wij de kinderen aan met ballonnen door sieraden, kroontjes of bodypacks van ballonnen!

Onze Bob is een ballonnenclown! 

Deze feestelijke ballonnenclown is meer een ballonnen-kluns! Onhandig, een beetje dom en vooral grappig. Een entertainer die inspeelt op de beleving van de kinderen. Tijdens deze act staat entertainment centraal, niet om mooie creaties mee te geven. Bekijk Clown Bob of Ferry Feest voor entertainment met ballonnen! 

Ware kunstwerken van ballonnen als cadeautje!

Onze ballonnen-creativiteit kent geen grenzen!

Flexibel inzetbaar met een WOW effect

!

Onze Bob is een ballonnenclown! 

Deze feestelijke ballonnenclown is meer een ballonnen-kluns! Onhandig, een beetje dom en vooral grappig. Een entertainer die inspeelt op de beleving van de kinderen. Tijdens deze act staat entertainment centraal, niet om mooie creaties mee te geven. Bekijk Clown Bob of Ferry Feest voor entertainment met ballonnen! 

Boekingsinformatie Ballonnen kunstenaars

 

Bruiloft/ Familieweekend/ particulier:

Onze ballonnen kunstenaar / kunstenares is voor kleine gezelschappen tot 100 gasten te boeken vanaf €175,- voor 60 minuten en €245,- voor 120 minuten. Onze ballon kunstenaars maken +/- 15-20 figuren per uur, afhankelijk van de wensen en grootte van de creaties. Deze tijd kan worden verlengd in blokken van 30 minuten  
Dit is zonder geluidsinstallatie. Rondlopend of op één vaste locatie.

Evenementen, braderieën, winkelcentra: 

De ballonnen kunstenaars zijn voor openbare evenementen te boeken vanaf €275,- voor 120 minuten per entertainer. Extra uren zijn €95,- per uur. Dit is inclusief alle materialen die nodig zijn. Rondlopend of op één vaste locatie. Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met meerdere ballonnen kunstenaars of entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd

Prijzen zijn ter indicatie en exclusief btw, reis- en parkeerkosten. Bij meerdere acts of aanpassingen maken wij een gepersonaliseerde offerte. 

Rider ballonnen kunstenaars: 

Wij hebben een speelruimte nodig van minimaal 2×2 meter. Dit is exclusief publiek/kinderen. Houd in totaal rekening met 3×4 meter. Binnen zonder veel lawaai of buiten onder een overkapping is perfect.
Indien het mogelijk is kan een tafel worden geplaatst, anders nemen wij deze zelf mee.
Stroom is niet nodig. 
Wij komen kant-en-klaar op uw locatie aan, opbouwen is niet nodig. Wij zijn +/- 10 minuten voor aanvang aanwezig. 
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden.
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. 
Onze entertainers zijn erg gastvrij en zou graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt. 

Aanvraag

4 + 2 =