Tim & Timo’s goochelshow

De goochelshow van Tim & Timo is een bijzondere show met entertainment, interactie en magie! Niet alleen de magie en de trucs van goochelaar Tim staan centraal! Ook de komische grappen en onhandigheid van Timo zullen tijdens deze show de kinderen laten lachen, klappen en roepen. Zo ontstaat een duo kindershow die aanslaat bij jong en oud.
Een goochelshow mét verhaallijn! Timo vindt goochelen maar raar, hij snapt er niets van. Hij wil graag weten hoe de trucs werken en gaat op onderzoek uit in het geheime boek van Tim en op de goochelzolder van opa Tinus. Maar mag hij dat wel? Zullen zijn trucs ook lukken?
Deze interactieve show bevat magie, clownerie en theater waarbij de kinderen persoonlijk en interactief betrokken worden.

Elk kind herkent zich in één van de twee types

Opvallende combinatie van interactie, theater en magie

Optioneel zijn grote illusies toe te voegen!

Sinterklaas show:
Tim & Timo en de betoverende stoel van Sinterklaas

Natuurlijk hebben deze entertainers hun eigen Sinterklaas kindershow! Perfect als opwarmer voordat Sinterklaas komt of als doorlopende show in winkelcentra of bedrijfsbezoek van Sinterklaas. Bekijk daarvoor deze aparte pagina! 

Aanvraag

6 + 5 =

Boekingsinformatie Goochelshow Tim & Timo

Het dagprogramma voor o.a. evenementen, braderieën, winkelcentra: 

Het dagprogramma bestaat bijvoorbeeld uit 3 tot 6 verschillende shows van elk 25 á 30 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Ideaal voor open dagen, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen, die de hele dag duren. Een kindershow dagprogramma is te boeken vanaf €950,-  inclusief decor, special effect rook, benodigdheden en geluid tot 150 personen, exclusief Btw en reis- en parkeerkosten..

Het theaterprogramma voor o.a. theaters, podia, jubilea, openingen en festivals

Dit programma bestaat uit 1 x 60 min show. De goochelshow is ideaal voor locaties binnen zoals feestzalen, theaters, evenementenlocaties en feesttenten. Een standaard show is te boeken vanaf €795,- inclusief decor, special effect rook, benodigdheden en geluid tot 150 personen, exclusief Btw en reis- en parkeerkosten. Meerdere shows op één dag zijn mogelijk op aanvraag. 

 Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met diverse entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd
Speciaal voor de sinterklaas-periode hebben wij ook diverse thema shows op deze pagina! 

Rider Goochelshow Tim & Timo

De entertainers hebben een speelruimte nodig van minimaal 3×4 meter. Dit is exclusief publiek/kinderen.
Binnen zonder veel lawaai of buiten onder een overkapping/podium/tent is perfect.
Opbouwtijd is +/- 45 minuten, afbouwen is +/- 15 minuten. Meestal zijn we 60 minuten voor aanvang aanwezig op locatie.
Een stroompunt is nodig voor de geluidsinstallatie. Indien het noodzakelijk is om op uw geluidsinstallatie te werken horen wij dit graag vooraf om details kort te sluiten. Wij bepalen graag zelf de startmomenten van muziek en special effects. 
Tijdens deze show wordt gebruik gemaakt van een rookmachine, als dit een probleem is horen wij dit graag voordat het alarm af gaat 🙂
Een kleedkamer met spiegel is fijn als er meerdere sets worden gespeeld of wij langer dan 90 minuten aanwezig zijn.
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden.
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. Indien er bijzonderheden zijn m.b.t. laden & lossen dit graag vooraf aangeven. 
Onze entertainers zijn erg gastvrij en zou graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt.