Clown Bob & Belle: Complete vrolijke chaos 🙂

Sander & Sandy Suikerspin entertainment

Deze twee fanatieke entertainers zijn Sander en Sandy Suikerspin, twee beste vrienden. Samen hebben ze op een speciale school gezeten waar ze geleerd hebben om perfecte suikerspinnen te maken. Deze opvallende en ludieke kostuums zijn een toffe twist op basis van clownerie en entertainment. 
Tijdens deze entertainment-act p openbare evenementen delen we op een ludieke manier gratis suikerspinnen uit aan de kinderen (onbeperkt). Het is een leuke combinatie van origineel en opvallend entertainment waarbij interactie met de kinderen erg belangrijk is. Sander & Sandy Suikerspin kleden zich netjes en zijn vooral op zakelijke evenementen een sterke schakel in het kinder-entertainment. Worden Sander en Sandy beide geboekt dan verzorgt één entertainer de lekkernijen en de andere vermaakt de wachtende kinderen in de rij. Ze vormen zo samen één geheel. Eventueel kunnen Sander & Sandy ook popcorn uitdelen of de mobiele entertainmentkoffer meenemen voor extra vermaak! Zo spelen de entertainers in op een continue verloop van kinderen maar ook kinderen die graag even blijven voor het entertainment kunnen met onze acts lekker mee doen! Wij spelen in op de situatie tijdens het evenement.

Bij kleine bijeenkomsten met dezelfde kinderen zorgen we voor een entertainment-programma met als afsluiting de suikerspinnen die worden gemaakt als cadeautje! 

Enkele acts die vaak naast het uitdelen van de traktatie worden ingezet zijn:

De mobiele entertainmentkoffer
In de verschillende koffers zitten allerlei leuke acts om mee te spelen. Van draaiende bordjes tot een fop-blikje. Wat de kinderen willen doen, dat gaan we doen! Geheel flexibel, interactief en voor veel verschillende leeftijden.

Het avonturen- en opdrachtenrad
Het avonturenrad staat vol leuke opdrachten. De kinderen draaien aan het rad en de clowns proberen de opdrachten te vervullen. Lukt dit of zullen de kinderen een handje moeten helpen?

Entree act
Een vrolijk ontvangst is een geweldige binnenkomer voor volwassenen en kinderen. Clown Bob en Belle zorgen ervoor dat iedereen op een ludieke manier ontvangen wordt. Ook zorgen ze ervoor dat de kleding netjes zit en dat ze eventjes een praatje maken of de kinderen op een bijzondere manier begroeten.

Flexibel inzetbaar en opvallend

Twee personages zodat kinderen zichzelf altijd herkennen

Theatraal, opvallend en op elke situatie aangepast

Animatie acts op maat
Voor vele activiteiten worden er entertainmentacts op maat ontwikkeld. Zo combineren wij het doel van het entertainment met onze creativiteit en zorgen voor een concept op maat binnen uw budget. Soms zijn kleine aanpassingen in acts voldoende, of wij ontwikkelen een concept geheel op uw wensen.
Voorbeelden:
– Warming-up + entertainment tijdens de Kempen Kidsrun (de clowns liepen mee tijdens het evenement)
– Feestelijke kinder-brillen week bij een opticien
– Kerst brunch programma “De verdwenen piek”
– Vrolijk ontvangst én namen-act tijdens ‘het leukste kinderfeest van de Kempen’

Boekingsinformatie Sander & Sandy Suikerspin entertainment

 

Bruiloft/ Familieweekend/ particulier:

Sander óf Sandy is voor kleine gezelschappen tot 100 gasten te boeken vanaf €225,- voor 60 minuten per entertainer. Dit kan worden verlengd met een extra onderdelen van 30 minuten (€45,-): Goocheltrucs, popcorn maken of simpele ballonfiguren. Samen komt het duo voor €450,- voor 60 minuten.
Dit is zonder geluidsinstallatie. Rondlopend én op één vaste locatie voor het uitdelen van de suikerspinnen.

Evenementen, braderieën, winkelcentra: 

Sander óf Sandy Suikerspin entertainment is voor openbare evenementen te boeken vanaf €350,- voor 120 minuten. Extra uren zijn €95,- per entertainer per uur. Samen is het duo te boeken vanaf €650,- voor 120 minuten. Dit is zonder geluidsinstallatie. Rondlopend en op één vaste locatie. Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met diverse entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd
Prijzen zijn ter indicatie en exclusief btw, reis- en parkeerkosten. Bij meerdere acts of aanpassingen maken wij een gepersonaliseerde offerte. 
Sander & Sandy hebben ook hun eigen kindershow: De zoetste show van Nederland! 

Rider Sander & Sandy Suikerspin entertainment: 

De entertainers hebben een speelruimte nodig van minimaal 2×2 meter voor suikerspinnen uitdelen. Dit is exclusief publiek/kinderen. Houd in totaal rekening met 3×4 meter. Binnen zonder veel lawaai of buiten onder een overkapping is perfect.
Indien het mogelijk is kan een tafel worden geplaatst, anders nemen wij deze zelf mee. 
We hebben een vrije stroomgroep nodig voor de suikerspinmachine binnen 5 meter (netspanning)
Opbouwtijd is +/- 20 minuten, afbouwtijd +/- 10 minuten. Wij zijn ongeveer 30 minuten voor aanvang aanwezig. 
Een kleedkamer met spiegel is fijn als er meerdere sets worden gespeeld of wij langer dan 90 minuten aanwezig zijn.
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden.
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. 
Onze entertainers zijn erg gastvrij en willen graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt. 

Aanvraag

14 + 3 =