Kindershows Clown Bob & Belle

De kindershows Clown Bob & Belle zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar , maar ouders genieten zeker lekker mee! De kinderen beleven samen met de twee clowns een interactief belevingsverhaal waarbij de kinderen actief betrokken worden. Stil zitten en kijken is er voor de kinderen niet bij! Ze helpen Clown Bob & Belle om het verhaal tot een goed einde te brengen. Dit is wel nodig want de onhandige en nieuwsgierige Clown Bob snapt er niets van en de lieve en oplettende Clown Belle kan daarom wel wat hulp gebruiken!

Deze act is op vele activiteiten en evenementen inzetbaar door de grote dosis flexibiliteit en improvisatie. De show is binnen of buiten op een aanwezig podium uit te voeren. We kunnen gebruik maken van onze eigen entertainmentcaravan (buiten) of het decor-doek (binnen). De show wordt met 2 entertainers gespeeld en is inclusief geluid tot 150 personen. Vaak wordt gebruik gemaakt van give aways aan het einde van de show. Dit is in overleg.

De verschillende theatershows van Clown Bob & Belle:

Clown Bob & Belle en de mysterieuze stoel (van ???)
Clown Bob & Belle en de verstopte enveloppen
Clown Bob & Belle en het avonturen-rad
Clown Bob & Belle en het surprise cadeau
Clown Bob & Belle kids-disco

Voor verschillende bedrijven wordt de show aangepast of wordt er een compleet nieuwe show geschreven. Zo passen wij de show aan op het thema van het evenement, jubileum van de school of de openingsceremonie van het bedrijf.

Sinterklaas show Clown Bob & Belle

Natuurlijk hebben de clowns eigen Sinterklaas kindershow! Perfect als opwarmer voordat Sinterklaas komt of als doorlopende show in winkelcentra of bedrijfsbezoek van Sinterklaas. Bekijk daarvoor deze aparte pagina!

N

Elk kind herkent zich in één van de twee types

N

Opvallende combinatie van interactie, theater en entertainment

N

Flexibel inzetbaar voor bedrijven en openbare evenementen

Boekingsinformatie kindershows Clown Bob & Belle

Het dagprogramma voor o.a. evenementen, braderieën, winkelcentra:

Het dagprogramma bestaat bijvoorbeeld uit 3 tot 6 verschillende shows van elk 25 á 30 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur.

Een kindershow dagprogramma is te boeken vanaf €850,-

Ideaal voor open dagen, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen, die de hele dag duren.

Het theaterprogramma voor o.a. theaters, podia, jubilea, openingen en festivals

Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met diverse entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd!
Speciaal voor de sinterklaas-periode hebben wij ook diverse thema shows op deze pagina!

Het theaterprogramma bestaat uit 1 x 45-60 min show inclusief ontvangst-act.

Een standaard show is te boeken vanaf €750,- inclusief decor, benodigdheden, give away en geluid tot 150 personen, exclusief Btw en reis- en parkeerkosten.. Meerdere shows op één dag zijn mogelijk op aanvraag.

De theatershow is ideaal voor locaties binnen zoals feestzalen, theaters, evenementenlocaties en feesttenten.

 Rider kindershows Clown Bob & Belle

  • De Clowns Bob & Belle hebben een speelruimte nodig van minimaal 3×4 meter. Dit is exclusief publiek/kinderen. Houd in totaal rekening met 4×5 meter. Binnen zonder veel lawaai of buiten onder een overkapping/podium/tent is perfect.
  • Opbouwtijd is +/- 45 minuten, afbouwen is +/- 15 minuten. Meestal zijn we 60 minuten voor aanvang aanwezig op locatie.
  • Indien het mogelijk is kan een tafel worden geplaatst, anders nemen wij deze zelf mee.
  • Een stroompunt is nodig voor de geluidsinstallatie. Mocht de organisatie geluid verschaffen is stroom niet nodig.
  • Een kleedkamer met spiegel is fijn als er meerdere sets worden gespeeld of wij langer dan 90 minuten aanwezig zijn.
  • Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden.
  • Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. Indien er bijzonderheden zijn m.b.t. laden & lossen dit graag vooraf aangeven.
  • Onze entertainers zijn erg gastvrij en zou graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt.

Aanvraag

11 + 8 =