Kindershow Het Feestcertificaat – Ferry Feest 

De minister van feestelijke zaken, Ferry Feest, is een bijzonder net geklede meneer. Hij heeft vernomen dat er een feest plaats vind en wil eerst even controleren of het feestgehalte wel hoog genoeg is om in aanmerking te komen voor het ‘feestcertificaat’. de Kindershow minister van feestelijke zaken is gebaseerd op improvisatie en interactie met de kinderen.
Een energiek (voor)programma perfect voor festivals, kindermiddagen, kindershows, voorstellingen en in de theaters! Kindershow minister van feestelijke zaken kan ook ingebouwd worden in een andere kindershow of gethematiseerd worden op een jubileum, verjaardag of sinterklaasprogramma. Deze show zorgt voor een knallend begin van uw programma.

Perfecte show voor jong en oud!

Opvallende combinatie van magie, show en entertainment

Flexibel inzetbaar voor bedrijven en openbare evenementen

Sinterklaas show Ferry Feest 

Natuurlijk heeft Ferry Feest ook zijn eigen Sinterklaas-show! Perfect als opwarmer voordat Sinterklaas komt of als doorlopende show in winkelcentra of bedrijfsbezoek van Sinterklaas. Bekijk daarvoor deze aparte pagina! 

Aanvraag

6 + 14 =

Boekingsinformatie kindershow Het Feestcertificaat – Ferry Feest

Evenementen, braderieën, winkelcentra: 

De minister van feestelijke zaken, Ferry Feest is voor openbare evenementen te boeken vanaf €450,- per show. Het is ook mogelijk om een dagprogramma te boeken voor €650,- . Dan geeft Ferry binnen een tijdsbestek van 4 uur doorlopend korte kindershows van 15-20 minuten zodat kinderen op elk moment kunnen instappen of vertrekken. Elke showtijd zal een andere act worden opgevoerd . Dit is met geluidsinstallatie en decor.  Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met diverse entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd

Rider kindershow Het Feestcertificaat – Ferry Feest

Ferry feest heeft een speelruimte nodig van minimaal 3×4 meter. Dit is exclusief publiek/kinderen. Houd in totaal rekening met 4×5 meter. Binnen zonder veel lawaai of buiten onder een overkapping/podium/tent is perfect.
Indien het mogelijk is kan een tafel worden geplaatst, anders nemen wij deze zelf mee. 
Een stroompunt is nodig voor de geluidsinstallatie. Mocht de organisatie geluid verschaffen is stroom niet nodig.
Opbouwtijd is +/- 20 minuten, afbouwtijd +/- 10 minuten. Wij zijn ongeveer 40 minuten voor aanvang aanwezig. 
Een kleedkamer met spiegel is fijn als er meerdere sets worden gespeeld of wij langer dan 90 minuten aanwezig zijn.
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden.
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. Indien er bijzonderheden zijn m.b.t. laden & lossen dit graag vooraf aangeven. 
Ferry Feest is erg gastvrij en zou graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt.