Karikatuur tekenaar voor kids: Creatief, origineel met een cadeautje!

!

Kartikatuur tekenaar voor kids. Onze huis-tekenaar zet alle kinderen mooi op papier en ze kunnen direct hun karikatuur mee naar huis nemen. Onze tekenaar is gespecialiseerd in het tekenen van kinderen. De portretten lijken en zíjn sprekend! Op komische maar treffende (en niet ordinaire!) manier wordt elk kind, inclusief bijvoorbeeld favoriete sport of hobby, neergezet op groot formaat papier. De karikatuurtekenaar kan ongeveer 10-12 kinderen tekenen per uur. Wij houden na elk uur 10-15 minuten pauze om de vingers wat rust te geven. Een tweede  manier is sneltekenen. Deze tekenaar zet binnen één minuut razendsnel een eenvoudige, ludieke tekening neer om mee te geven aan de kinderen. Perfect bij grote drukte!

Persoonlijke kunstwerken als cadeautje!

Speciaal voor kids (Geen ordinaire/ beledigende tekeningen)

Flexibel inzetbaar met een WOW effect

Boekingsinformatie Karikatuur tekenaar voor kids

Evenementen, braderieën, winkelcentra: 

De karikatuur tekenaars zijn voor openbare evenementen te boeken vanaf €275,- voor 60 minuten per entertainer. Extra uren zijn €95,- per uur. Dit is inclusief alle materialen die nodig zijn. Rondlopend of op één vaste locatie. Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met meerdere kunstenaars of entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd

Prijzen zijn ter indicatie en exclusief btw, reis- en parkeerkosten. Bij meerdere acts of aanpassingen maken wij een gepersonaliseerde offerte. 

Rider karikatuur tekenaar voor kids: 

Wij hebben een speelruimte nodig van minimaal 2×2 meter. Dit is exclusief publiek/kinderen. Houd in totaal rekening met 3×4 meter. Binnen zonder veel lawaai of buiten onder een overkapping is perfect.
Indien het mogelijk is kan een tafel worden geplaatst, anders nemen wij deze zelf mee.
Stroom is niet nodig. 
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden.
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. 
Onze entertainers zijn erg gastvrij en zou graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt. 

Aanvraag

3 + 6 =