Improvisatie-theater workshop voor kinderen

Een improvisatie-theater workshop voor kinderen is Interactief, modern, enthousiast en heeft een hoog fun gehalte. We gaan samen met
de kinderen een aantal theatersport spellen spelen onder leiding van één of twee professionele impro-acteurs. Zij betrekken de kinderen bij hun theatrale opdrachten. Geen lama’s of stand up comedie maar de kinderen stimuleren om impulsief te spelen/reageren met je creatieve brein, durven en doen! We gaan de emotionele bal overgooien, een sprookje spelen in één minuut, tosti’s, olifanten en mega mandy verwerken in één spel! Dat wordt lachen, voor de kinderen, maar ook zeker voor het publiek. Deze improvisatie-theater workshop voor kinderen is van 8-16 jaar. 

Deze workshop wordt gegeven op scholen om zelfvertrouwen te boosten maar ook om theater, mimiek, emotie en communicatie naar boven te halen bij de kinderen. Dit klinkt heel therapeutisch maar het is eigenlijk gewoon heel leuk om te doen en je verdient nog applaus ook! 
Natuurlijk kan deze workshop ook op evenementen, workshop dagen, theaters, familiedagen en zomerkampen. 

Interactief theater met een groot applaus als cadeau

”Creativiteit,

Lachspieren van het publiek draaien overuren!

Aanvraag

7 + 6 =

Boekingsinformatie Improvisatie-theater workshop voor kinderen

Dit programma is heel flexibel. Het kan bestaan uit 1x 45 min en vervolgens volgende groepen. Ook is het mogelijk om dezelfde groep 2 x 45 minuten te coachen en vervolgens 10-15 minuten voor publiek te laten spelen. Graag overleggen wij wat het beste op uw evenement past. Deze workshop is te boeken vanaf €225,- per dagdeel. Dit is inclusief benodigde materialen, exclusief Btw en reis- en parkeerkosten.

Rider improvisatie theater

De speelruimte is sterk afhankelijk van de grootte van de groep. Per groep zijn maximaal 10-12 kinderen per coach. Overige groepsgroottes zijn mogelijk in overleg. Dan hebben we een speelruimte nodig van +/- 16 m3. 
Binnen zonder veel lawaai of buiten onder een overkapping/podium/tent is perfect.
Tijd om voor te bereiden is +/- 10 minuten. Wij zijn ongeveer 15/20 minuten voor aanvang aanwezig op locatie (mits anders is afgesproken)
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden.
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. Indien er bijzonderheden zijn m.b.t. laden & lossen dit graag vooraf aangeven. 
Onze entertainers zijn erg gastvrij en zou graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt.