De zoetste kindershow van Nederland – Sander & Sandy Suikerspin

De zoetste kindershow van Nederland wordt uitgevoerd door Sander & Sandy Suikerspin en is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar , maar ouders genieten zeker lekker mee! De kinderen dansen en springen lekker mee op die liedjes die de entertainers verzorgen. Tussendoor zijn er interactieve acts want de suiker is kwijt geraakt! De kinderen zorgen voor de input van de show en lossen het suiker mysterie op! Elke keer is deze kindershow weer anders!
Aan het eind van de show worden aan de deelnemende kinderen suikerspin uitgedeeld.

Perfecte show voor jong en oud!

Opvallende combinatie van show, snoepen en entertainment

Compleet geregeld zonder zorgen!

Aanvraag

11 + 2 =

Boekingsinformatie De zoetste kindershow van Nederland

Het dagprogramma voor o.a. evenementen, braderieën, winkelcentra: 

Het dagprogramma bestaat bijvoorbeeld uit 3 tot 6 verschillende shows van elk 25 á 30 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Ideaal voor open dagen, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen, die de hele dag duren. Een kindershow dagprogramma is te boeken vanaf €850,- .

Het theaterprogramma voor o.a. theaters, podia, jubilea, openingen en festivals

Dit programma bestaat uit 1 x 45 min show en 15 minuten suikerspinnen maken. De theatershow is ideaal voor locaties binnen zoals feestzalen, theaters, evenementenlocaties en feesttenten. Een standaard show is te boeken vanaf €750,- inclusief decor, benodigdheden, suikerspinnen voor het aantal kinderen dat deel genomen heeft en geluid tot 150 personen, exclusief Btw en reis- en parkeerkosten.. Meerdere shows op één dag zijn mogelijk op aanvraag. 

 Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met diverse entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd
Speciaal voor de sinterklaas-periode hebben wij ook diverse thema shows op deze pagina! 

Rider kindershows Sander & Sandy Suikerspin

De entertainers hebben een speelruimte nodig van minimaal 3×4 meter. Dit is exclusief publiek/kinderen. Houd in totaal rekening met 4×5 meter. Binnen zonder veel lawaai of buiten onder een overkapping/podium/tent is perfect.
Opbouwtijd is +/- 45 minuten, afbouwen is +/- 15 minuten. Meestal zijn we 60 minuten voor aanvang aanwezig op locatie.
Indien het mogelijk is kan een tafel worden geplaatst, anders nemen wij deze zelf mee. 
Een stroompunt is nodig voor de geluidsinstallatie en suikerspinmachine. 
Een kleedkamer met spiegel is fijn als er meerdere sets worden gespeeld of wij langer dan 90 minuten aanwezig zijn.
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden.
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. Indien er bijzonderheden zijn m.b.t. laden & lossen dit graag vooraf aangeven. 
Onze entertainers zijn erg gastvrij en zou graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt.