Aad Piraat en Zwabber: Zijn deze praten echt zo stoer? 

Aad Piraat en Zwabber  (zijn hulpje) zijn de basis voor een belevingsverhaal waarbij de kinderen interactief betrokken. Er komt een schatkaart tevoorschijn en Aad Piraat en Zwabber nemen de kinderen mee op zoektocht naar de schat. Tijdens deze tocht die KidzFun al eerder heeft uitgezet op uw locatie volgen de kinderen allerlei piraten-voorwerpen. In deze ontdekkingstocht zijn een aantal spellen, acts en trucs verwerkt met als afsluiting het vinden van de schat, waarin wat lekkers zit voor de kinderen. 

De speurtocht kan van te voren worden uitgezet door ons of door de opdrachtgever, of wij maken tijdens onze entertainmentact de route. Dit kan ook binnen in meerdere vertrekken of in één vertrek plaats vinden. Er zijn geen schrikeffecten in de tocht verwerkt zoals bij spooktochten. Dit is voor grotere kinderen natuurlijk wel mogelijk.

Een interactieve combinatie van spel, entertainment en interactie

De 2 theatrale entertainers hebben beide hun eigen typetje

Flexibel inzetbaar en opvallend

Boekingsinformatie Aad piraat en zwabber

Bruiloft/ Familieweekend/ particulier:

Aad piraat is voor kleine gezelschappen tot 100 gasten te boeken vanaf €225,- voor 60 minuten. Dit kan worden verlengd met een extra onderdelen van 30 minuten (€45,-) met spellen, trucs of knutselen. Met zijn hulpje Zwabber zijn de kosten voor dit duo €450,- voor 60 minuten. Dit is zonder geluidsinstallatie. Rondlopend of op één vaste locatie.

Evenementen, braderieën, winkelcentra: 

Aad piraat is voor openbare evenementen te boeken vanaf €350,- voor 120 minuten. Extra uren zijn €95,- per uur. Dit is zonder geluidsinstallatie. Rondlopend of op één vaste locatie. Zijn hulpje zwabber komt mee voor €650,- voor grotere groepen of meerdere sets. Wij kunnen een totaalprogramma verzorgen met diverse entertainers. Daarvoor maken wij een offerte specifiek op uw wensen gebaseerd

Prijzen zijn ter indicatie en exclusief btw, reis- en parkeerkosten. Bij meerdere acts of aanpassingen maken wij een gepersonaliseerde offerte. 

Rider Aad Piraat en zwabber: 

Aad Piraat heeft een speelruimte nodig van minimaal 2×2 meter. Dit is exclusief publiek/kinderen. Houd in totaal rekening met 3×4 meter. Binnen zonder veel lawaai of buiten onder een overkapping is perfect.
Indien het mogelijk is kan een tafel worden geplaatst, anders nemen wij deze zelf mee.
Een kleedkamer met spiegel is fijn als er meerdere sets worden gespeeld of wij langer dan 90 minuten aanwezig zijn.
Foto- en film mag rechtenvrij gemaakt worden.
Een parkeerplaats voor een compacte bus (2 mtr hoog!) in de nabijheid van de speellocatie dient vrij te zijn. Eventuele kosten voor parkeren worden gefactureerd. 
Aad Piraat is erg gastvrij en zou graag van drinken voorzien worden. Eventueel is een gezonde maaltijd zeer gewenst als het optreden tijdens/rond etenstijd gepland wordt. 

Aanvraag

4 + 11 =