Kidzfun: Serious about fun!

Eén van de gekste, leukste en interactiefste onderdelen tijdens een evenement is natuurlijk kindervermaak. Goed en kwalitatief entertainment is cruciaal voor het kinderplezier. Al onze entertainmentacts zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Natuurlijk genieten de ouders ook lekker mee en verrassen we ook alle volwassenen met onze acts. Alle entertainmentacts worden door KidzFun zelf uitgevoerd en zijn ook door onze eigen creatieve afdeling ontwikkeld.

Dit is wat we in petto hebben:

 

 

 

Prijsvraag winnaars krijgen speciaal ontwikkeld La Vache Qui Rit kinderfeest

Samen met het bekende kaasmerk La Vache Qui Rit is er een kinderfeest ontikkeld waarin het kaasmerk terug komt. Eisen van de opdrachtgever zoals muziekvoorkeur, visuele aspecten, gebruik producten en het beeldmerk de lachende koe heeft KidzFun verwerkt in een 2 uur durend kinderfeest voor de leeftijden 4-11 jaar. Het kinderfeest bestond uit een aantal aanééngesloten acts: ontvangst, namen-act, ballonnenkluns-act, muziek, pauze, ballonfiguren workshop, afsluiting. De prijswinnaar kreeg als cadeau een geweldige lachende koe gemaakt van ballonnen!

Kids concept ontwikkeling

Wij kunnen als professioneel organisator van kindervermaak, entertainment en entertainmentconcepten continue onze eigen acts ontwikkelen en aanpassen op veel verschillende situaties. We kijken hierbij niet alleen naar de kindvriendelijkheid en originaliteit. Erg belangrijk is ook het doel van de entertainment act. Op elke locatie is een activiteit anders, een ander doel, een andere omgeving, andere kinderen. Wij zorgen ervoor dat u de plank niet mis slaat en dat we vooraf een goed beeld hebben van uw situatie zodat ook de juiste activiteit wordt geboekt.

U kunt natuurlijk bij ons terecht voor advies. Wij ontwikkelen voor u een concept op maat! Onze creatieve afdeling staat voor u klaar. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van concepten die wij ‘op maat’ hebben ontwikkeld.

 

 

Organisatie kids events

Voor elke gelegenheid zijn er passende kinderacts. Wij zorgen ervoor dat u de plank nooit mis slaat bij het boeken van één of meerdere acts. Wij zijn ervaren op heel veel verschillende locaties en activiteiten om u de perfecte act voor te stellen zodat u uw doel bereikt. Wij zijn er voor advies en organisatie op het gebied van de verschillende elementen die bij uw evenement wellicht komen kijken.